2014. április 22., kedd

Húsvét

Kedves Olvasók! Nagyon sajnálom, hogy csak most jelentkezem, de én is és Cinti is el voltunk havazva az ünnepek során. Ezért most, utólag kívánunk Kellemes Húsvéti Ünnepeket! :)


Nos, ha már egy külön bejegyzést csináltam, akkor szeretném most elmondani, hogy ne a részek előtt pazaroljam a szót. Nagyon örülünk, hogy eddig kitartottatok velünk, és nagyon örülünk a visszajelzéseknek, ám ha rendszeresen pipálnátok és hagynátok kommenteket, akkor sokkal magabiztosabbal is lennénk, akár csak egy ,,Kövit!"-től is. Megjegyzést névtelenül is írhattok és a kóddal sem kell bajlódni. És ha van Google fiókotok, akkor iratkozzatok fel! Nektek csak néhány kattintás, néhány betű, viszont nekünk a lökés arra, hogy írjunk és ne hagyjuk abba, mert itt vagytok velünk. Nagyon megköszönnénk mindezt!

Nem szeretnélek Titeket elszomorítani, de már sokat beszélgettünk erről a Cintivel és úgy gondoljuk, hogy nincs sok ihletünk ehhez a bloghoz. A végét már az elején megterveztük, ám közé is kell valami. Ezért úgy gondoltuk, hogy talán ha a blog eléri a 30. részt, akkor abbahagyjuk és új blogba kezdünk bele. Ezt ne vegyétek 100%-ban biztosnak, mert lehet, hogy addig eszünkbe jut valami ütős, amiről részeken át írhatunk. Ezért azért írtam meg Nektek, hogy nehogy az legyen, hogy egyszer csak azt mondjuk, hogy kész, vége, nincs tovább. Azért reméljük minél tovább folytathatjuk a blogot és velünk maradtok a végéig. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése